Blue Sky Strategy

Move beyond the clouds

'Blue Sky interim management en coaching gaat over heldere doelen stellen en de uitdaging aangaan.'

Ik begeleid teams en personen om hun volledige potentieel te benutten. Dit doe ik door:

  • • duidelijke doelen en scherpe focus aan te brengen
  • • eigen verantwoordelijkheid te versterken
  • • groei en vooruitgang centraal te stellen

Makkelijker gezegd dan gedaan? Laten we samen aan de slag gaan.

Blue Sky Interim Management

Blue Sky Interim Management biedt tijdelijke versterking van het management van organisaties. Ik lever resultaten voor de business. Tegelijkertijd richt ik me op het optimaliseren van samenwerking en communicatie. Sterke resultaten vanuit een sterke teamspirit dus.

Blue Sky Coaching

Met Blue Sky Coaching begeleid ik mensen bij het behalen van hun doelen. We focussen op constructief gedrag en constructieve actie. Het kan werkgerelateerd zijn, maar ook gaan om andere gebieden in je leven. Is dit het moment om je grenzen te verleggen?

Joost Pape (Global Head of Finance, Rabobank International):

“Mark heeft uitstekend werk geleverd door een Blue Sky operating model voor de Control functie te implementeren. Naast het ontwerpen en toepassen van de Blue Sky heeft Mark voor draagvlak en acceptatie gezorgd bij alle betrokken afdelingen.”

Arnaud van Zwieten (Senior Change Manager, Royal Bank of Scotland) :

“Mark is iemand die gemakkelijk een brug kan slaan tussen verschillende karakters en disciplines. Hij heeft geweldige vaardigheden als facilitator. Mark heeft een open blik en schakelt snel. Tegelijkertijd weet hij de focus op het einddoel altijd vast te houden.”

Frank Werner (Business Advisor, ABN Amro)

“Mark heeft ons geholpen om de visie voor de Business Advisory Community van ABN Amro helder te krijgen. Hij is een bewezen facilitator en heeft uitmuntende vaardigheden op het gebied van communicatie en een scherp analytisch vermogen.”

Josje Tummers (Cultureel Maatschappelijk Vormer)

“Ik heb een coachingstraject bij Mark gedaan in 2014. Mark heb ik ervaren als een heel betrokken coach, confronterend en invoelend aanwezig. Zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Mijn doel heb ik behaald, zeker ook door de coaching en daar ben ik nog steeds trots op.”

Peter van den Reijen (Senior Consultant, Ajilon Nederland)

“Begin 2016 zijn Mark en ik aan een coaching traject begonnen van zo'n 8 weken. Reden om voor Mark te kiezen was de belangrijke basis van vertrouwen die ik in hem vond. Dat vertrouwen en de aanpak van Mark stelde me in staat om dingen aan te pakken die ik tot dan liet liggen. We gingen op zoek naar mijn successen en wat me soms tegenhoudt om succesvol te zijn. Dagelijks ging ik mijn dagboek met successen bijhouden, moest ik 'nee' zeggen (waar ik normaal gesproken 'ja' zeg), ook de samenwerking aangaan met mensen waar ik geen klik mee heb. Het dagboek houd ik nog dagelijks bij, waardoor ik nog elke dag leer en mezelf ontwikkel.”

Mark de Weerd

Ik heb jarenlange ervaring in de (hardcore) bankensector. Derivaten, swaps, hedge accounting, en meer. Uitdagend en ingewikkeld, maar zeker niet complexer dan mensen. Dat is waar ik me steeds meer in verdiep: constructief gedrag. Welk gedrag is nodig om iets voor elkaar te krijgen? Uit eigen ervaring weet ik welk verschil je daarmee kunt maken.

In contact komen?

Ik ben bereikbaar via: 06 18 59 05 67 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blue Sky Strategy, based in Schoorl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | KvK 37129634 | linkwit
Webdesign: Zand en Parels, portretfoto's: Sanneke Beer
All rights reserved Blue Sky Strategy, 2016.